06 20 9152 885

Alakformálás

Alakformálás – helyi fogyasztás – Body shaping
Mutassa meg a világnak feszes – formás alakját, sosem késő elkezdeni!

Ozmotikus kontúrfáslizás speciális iszappal, laza kötőszövetnél kimagasló eredménnyel. Alkalmanként 9 – 13 cm teljes testkörméret csökkenés! Hetente egy alkalommal, 4 héten keresztül, viszér és hajszálér problémával is alkalmazható. Leginkább a változó koron túl lévő Vendégeknek ajánlom.

Body wrapping with special clay

1 alkalom: 30.000 Ft

Vákuum masszázs

Narancsbőr, méregtelenítés, és makacs zsírlerakódás esetén ajánlom Vendégeim figyelmébe, ezt a több ezer éves múltra visszatekintő, rendkívül hatásos alakformáló kezelést.

A kezelés őse a sokak által ismert köpölyözés, köpöly-masszázs.
A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. A vákuum segítségével végzett speciális masszázsmozdulatok eredményeként a nyirokáramlás akár az 50-szeresére is felgyorsulhat. A lebomló salakanyagok tehát a lehető legtermészetesebb úton távoznak a szövetekből.

1 alkalom: 6.000 Ft

Izomstimulálás – bioelektromos alakformálás – Galvanic Body Sculpting

A test problémás területein az izmok eredési és tapadási pontjaira megfelelően felhelyezett 20 db tappanccsal hihetetlen eredményeket érhetünk el nagyon rövid idő alatt, a legkisebb fáradtsággal. A bioelektromos gép által kibocsátott különféle hullámformákkal több problémát kezelhetünk egyidejűleg:

  • fogyasztás
  • narancsbőr eltüntetés
  • nyirokrendszeren keresztüli méregtelenítés
  • izomtónus fokozás
  • feszesítés
  • fájdalomcsillapítás

A passzív izomtorna során Ön kényelmesen fekszik, mégis egy 45 perces kezelés alatt izmai annyit dolgoznak, mintha 2 órán keresztül folyamatosan, megállás nélkül, azonos erőkifejtéssel edzett volna. A kezelés során az olyan mélyen fekvő izmokat is azonos intenzitással tudjuk megmozgatni, amit hagyományos formában nem vagy csak alig.

1 alkalom: 6.000 Ft